Gândurile mele

,,Gândeşte, căci tot ceea ce vei crea vreodată va începe cu un gând."

Doar nu uita să treci la fapte.

Let's do it Romania!

postat de bogdanghiorghiu in 2010-09-15 19:34
Aţi văzut Wall-e?


Am îmbrăţişat campania din prima clipă. http://www.letsdoitromania.ro

Constă în a mobiliza întreaga ţară să iasă afară şi... să facă curat. Într-o singură zi. Imposibil, nu? Vise. Cred că aşa li s-a spus iniţiatorilor care am auzit că sunt surprinzător de tineri (am căutat pe net nu le-am găsit numele, dacă le ştie cineva îl rog să mi le zică). Uite că nu e imposibil.
Îi arătăm lui Dumnezeu (sau oricui vreţi voi) că oamenii încă ştim cum să devenim o unitate şi sâmbătă, pe 25 septembrie, foarte mulţi români din toată ţara vor face acelaşi lucru deodată: curat.

Nu are nicio legătură cu politicienii, cu criza, corupţia, şcoala, facultatea, serviciul, cu nimic din toate astea. Asta e pentru o lume mai curată. Pentru mediu.

Haideţi să participăm la o cauză nobilă! Să nu ne mai plângem întruna şi să facem ceva. Ceva cu care să ne mândrim. Haideţi să îi facem pe toţi cei care nu se vor fi înscris până pe 25, să se ruşineze că nu au făcut-o!

Şi mai ales... haideţi să ne protejăm planeta, fraţilor! Dacă există ceva absolut unic pe planeta asta... e planeta asta.


_______________________________________________
* Rog tecucenii mei să nu mă facă de ruşine că îi sparg :D

Comentarii

1

de Lore'

2010-09-19 21:33

Am vazut filmul, anul trecut undeva prin decembrie si se numara printre filmele care m-au impresionat!
Ma bucura spiritul tau organizatoric, ma alatur si eu campaniei, si cred ca ar fi interesant de stiut si faptul ca... in saptamana 16.09.2010-22.09.2010,se desfasoara la nivel european campania "SAPTAMANA MOBILITATII", saptamana fara masini,in care se vor promova transportul in comun si mersul cu bicicleta. Obiectivul: reducerea poluarii cauzata de cresterea traficului motorizat in mediul urban!
Cati vor fi dispusi sa renunte la masina personala si sa merga cu autobuzul, metroul,tramvaiul, bicicleta sau auto-pasul, vom trai si vom vedea! :d

2

de bogdanghiorghiu

2010-09-19 21:50

sarumana >:D<

eh, probabil aici in tecuci nu se va simti nimic :d nu avem atatea masini

3

de Irina

2010-09-20 15:59

Tare rau finalul ;)) (nu steluta, desi.. si aia:P).
M-as baga si eu daca as fi acolo :d Am mai auzit de campania asta (cred ca a fost pe orase) si chiar m-am ofticat ca n-au facut-o mai usor de "accesat". la fel ca alea de plantat copaci, mi se pare genial :)

Succes, sa imi spui cum a fost!

4

de Bogdan G.

2010-09-20 16:07

Sarumana. Mai trimite si tu un mass pe ultima suta de metri, daca vrei. Sa se inscrie lumea. E ultima zi.

5

de Christina

2013-03-10 22:26

http://www.besttreatmentfored.com/|buying viagra online cosamd http://www.mymedicationguide.com/|accutane 5732 http://www.chooseonlinecolleges.com/|online colleges 587025

6

de Betti

2013-03-16 15:48

http://www.discoveronlinecolleges.net/|online classes zzioao http://www.stpredevelopment.com/|prednisone lzt http://www.compareautoinsur.com/|auto owners insurance pqbicr


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 
Termeni si Conditii de Utilizare